ALPAS Recreation Karlstad KBT, Taktil stimulering, mindfulness, sorgbearbetning | Mindfulness
16757
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16757,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Mindfulness

Mindfulness – medveten närvaro

Mindfulness handlar om medveten närvaro, möjligheten och förmågan att vara här-och-nu, istället för att nödvändigtvis dras med i stress, oro och tankar kring vad som hänt och vad som kan komma att hända.

Du lär dig att vara alert och fokusera på vad som händer i nuet. Du ökar din förmåga att uppleva, förstå och njuta av livet. Du mår bättre, sover bättre och fungerar bättre.
I Mindfulnessträningen lär du dig bland annat att möta verkligheten som den är och se de val du har.

Mindfulness ger dig många positiva saker. Förutom att du minskar onödig stress, skapad av dina tankar och sådant du inte kan påverka, blir du också mer kreativ och konstruktiv i ditt dagliga liv. Mindfulness är väl beprövat vid rehabilitering av t ex utbrändhet, sömnproblem och för att kunna hantera smärta. Genom att införliva Mindfulness i ditt liv på ett naturligt sätt så kan du också bättre ta tillvara det goda i livet.

Mindfulnesskursen genomförs i grupp om max 4 – 5 personer. Det finns möjlighet att om så önskas även genomföra kursen enskilt. Kurslängden beror på vilket alternativ du väljer – Prova på Mindfulness (3 träffar), Mindfulness vid stress (6 träffar) eller Här och nu ( 8 träffar).

Jag erbjuder även “Mindfulness på arbetsplatsen” som riktar sig till personalen på olika arbetsplatser.

Kontakta mig gärna för mer information om detta.

Detta är en demobutik för teständamål — inga ordrar kommer behandlas. Avvisa