ALPAS Recreation Karlstad KBT, Taktil stimulering, mindfulness, sorgbearbetning | Om företaget
16417
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16417,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Om företaget

Rekreation – återskapande, återhämtning – är ett stort behov i dagens samhälle

Rekreation – återskapande, återhämtning – är ett stort behov i dagens samhälle. Någon har sagt att det är inte alla måsten som gör oss trötta och stressade, utan bristen på återhämtning.

Vi kan under livets gång vara med om sådant som gör att livet inte blir som vi tänkt oss. Stress, ångest, nedstämdhet, depression, sorg, kriser, konflikter och fobier kan påverka vårt inre mående på ett sätt som gör att vi får sänkt livskvalité.

Kognitiv beteendeterapi, Mindfulness, Taktil stimulering och Sorgbearbetning kan vara en hjälp på vägen att hitta balans i tillvaron.

Jag vill med mitt företag möta dessa behov av återskapande och återhämtning. Jag vill bidra till en ökad livskvalité, genom möjligheten att i samtal bearbeta livsproblematik och förluster av olika slag. Genom Taktil stimulering och Mindfulness vill jag erbjuda tillfälle till avkoppling, lugn och ro.

Om Anna-Lena

Jag är utbildad:

KBT-terapeut, steg 1.
Min utbildning till KBT-terapeut, steg 1, har jag gått hos  Bergströms Kunskapsföretag (www.bergstroms.org). Jag tillhör Bergströms Behandlingar som är ett rikstäckande nätverk av små och större behandlingsverksamheter (www.bergstromsbehandlingar.se). Jag har regelbunden handledning för att bibehålla en god kvalitet i arbetet med mina klienter.

Beröringspedagog – Taktil stimulering.

Min utbildning till Beröringspedagog har jag fått enligt konceptet Skola för beröring.

Mindfulnessinstruktör – med behörighet att genomföra kurser i Mindfulness såväl individuellt som i grupp, samt även Mindfulness på arbetsplatsen.

Jag är diplomerad Mindfulnessinstruktör och ingår i Nätverket av Mindfulnessinstruktörer i i Mindfulnesscenter AB och är utbildad av Dr Ola Schenström. (www.mindfulnesscenter.se).

Certifierad handledare i Sorgbearbetning.

Min utbildning till certifierad handledare i Sorgbearbetning har jag gått hos Svenska Institutet för Sorgbearbetning (www.sorg.se).

Jag är medlem i:

Svenska föreningen för kognitiva och beteendeinriktade terapier.

 

I min tidigare yrkesutövning har jag erfarenhet av möten med människor i kris. Jag har givetvis tystnadsplikt.

Jag driver idag mitt företag jämsides med mitt ordinarie arbete. Detta gör att jag har möjlighet att ta emot kunder lite olika tider, såväl dagtid som kvällstid, vardag som helgdag.

Rosa alp med rynkor,smile
mfc
Certifierad_Handledare_i_Sorgbearbetning_Tryck

Detta är en demobutik för teständamål — inga ordrar kommer behandlas. Avvisa