ALPAS Recreation Karlstad KBT, Taktil stimulering, mindfulness, sorgbearbetning | Sorgbearbetning
16770
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16770,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Sorgbearbetning

Sorgbearbetning – bearbetar och förlöser

Sorg är en normal och naturlig känslomässig reaktion på förlust av något slag. Men ibland händer det att sorgen blir oförlöst, man bär den inom sig och den har svårt att komma ut. Sorg kan orsaka en känsla av bedövning, humörsvängningar, koncentrationssvårigheter, oregelbunden sömn, förändrade matvanor, energiförlust.

Programmet för sorgbearbetning är en kurs i hur man bearbetar och förlöser sin sorg efter dödsfall, separationer och andra förluster. Kursen är utformad för att ge dig kunskap om hur du kan förlösa din sorg så att du åter kan delta helt och fullt i livet.

Under kursen genomför den sörjande sitt eget sorgearbete. Kursledaren ger instruktioner, men det är kursdeltagaren som gör arbetet. Kursen är ett sätt att förmedla kunskap och erbjuda stöd så att kursdeltagaren kan genomföra sitt eget sorgearbete.

Kursen i Sorgbearbetning genomförs i grupp (12veckor) eller enskilt (8 veckor).

Introduktionssamtal Sorgbearbetning

Detta introduktionssamtal är till för dig som är intresserad av att gå en kurs i Sorgbearbetning men ännu inte riktigt bestämt dig.
Introduktionssamtalet omfattar information om kursens innehåll och tillvägagångssätt. Vi samtalar om det du känner sorg kring just nu, samt om kursen kan vara rätt för dig i den situation du befinner dig.

Detta är en demobutik för teständamål — inga ordrar kommer behandlas. Avvisa