Kurs i Sorgbearbetning


Under kursen genomför Du ditt eget sorgearbete. Jag som kursledare ger instruktioner och vägleder dig i detta. Kursen är ingen terapi, utan ett sätt att förmedla kunskap och erbjuda stöd så att Du kan genomföra din egen sorgbearbetning.


Kursmaterialet som används i denna Sorgbearbetning är utvecklat av John W James och Russell Friedman som under de senaste 30 åren personligen hjälpt fler än 25.000 sörjande. 2001 togs metoden till Sverige av Anders Magnusson efter att han fått egen hjälp av metoden. Anders grundade då även Svenska institutet för Sorgbearbetning, ett politiskt och religiöst obundet utbildningsföretag med målet att hjälpa så många sörjande som möjligt med sorgbearbetning.


Kursen är individuell och omfattar 8 kurstillfällen.

Det är även möjligt att göra sorgbearbetningen i grupp.

Kursavgift 4,000:- (kursmaterial ingår).


Jag som håller kursen heter Anna-Lena Pettersson och är certifierad handledare i Sorgbearbetning. Jag är utbildad hos Svenska Institutet för Sorgbearbetning. Jag är även utbildad pastor och har i den yrkesrollen mött människor i sorg.Tid för kurs bokar du via bokningslänken nedan.Innan Du anmäler dig till kursen så bokar Du förslagsvis först

ett Introduktionssamtal.